Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Usa la escobilla (1421615) - Pepirrapers (1431748) » 544488649: T48/J7/IV

Liga 544488649 Información oficial sobre el partido 544488649 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / IV.61 (3484)

Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido 1 - 2 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
0 - 1 Evaristo Antolín (14')
Alberto Barreiro (30') 1 - 1
1 - 2 Jorge Caruso (80')
Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido 1 - 2 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido 1 - 1 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Usa la escobilla

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de 30 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Escobilla, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Alberto Barreiro de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iván Cid va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Jaroslav Kuník va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Semblava que Alexander Paykin s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Héctor das Escobras de Escobilla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Torcuato Rubio de Barrio va prendre el seu rol al minut 62.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alberto Barreiro no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Los_furia

Goles Goles

  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 14, en Xabi Barrundiola del Los_furia va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Evaristo Antolín que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Caruso, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Òscar Bogunyà va ser clau en la jugada d'atac de Los_furia al minut 35, quan ell mateix va fer una passada brutal a Evaristo Antolín, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el Los_furia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Luis Gastealzategui s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Barberá de Los_furia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.