Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

costodamorte (1416050) - MEquipo Daniel's (434317) » 544484255: T48/J1/II

Liga 544484255 Información oficial sobre el partido 544484255 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / II.3 (3406)

costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 2 - 3 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
0 - 1 Luis Alfredo Cirna (19')
0 - 2 Coré Panero (49')
0 - 3 Pavol Koník (68')
Juan Vidal (83') 1 - 3
Juan Vidal (86') 2 - 3
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 2 - 3 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 3 - 0 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

costodamorte

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Juan Vidal de costodamorte va demostrar les seves habilitats al minut 83 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Juan Vidal es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de costodamorte va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Vila va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Víctor Vila va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Eskild Krause quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Parham Haji Alizadeh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Parham Haji Alizadeh es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Ridao de costodamorte es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Vila de costodamorte es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Hermann Kurzreiter de costodamorte va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gwennaël Guérin va prendre el seu rol al minut 32.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): En Hj Kula bin Hj Abd Majid va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

MEquipo

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip MEquipo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luis Alfredo Cirna va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 187 Minuto 49 (Gol tiro lejano): En Xevi Camp conduïa pel cercle central i, veient a en Coré Panero desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.
  • 187 Minuto 68 (Gol tiro lejano): L'entrenador del MEquipo va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 68 va arribar el 0 - 3 quan en Pavol Koník va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 20 (Ocasión tiro lejano): Al minut 20 un refús amb el peu d'en Dionís Finestres va anar a parar als peus del Luis Alfredo Cirna que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.