Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canadian Marketing (1455847) - Dandy de Tazmania 2 (1365742) » 544484093: T48/J2/Primera

Liga 544484093 Información oficial sobre el partido 544484093 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / Primera (3403)

ShooterBallers Alineación oficial del equipo 'ShooterBallers' en el partido 5 - 2 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
Vasily Krutkin (17') 1 - 0
Gejza Smažík (33') 2 - 0
Benas Tumšaitis (35') 3 - 0
3 - 1 Mehrshad Asrari (54')
3 - 2 Lois Muralla (63')
Gejza Smažík (72') 4 - 2
Abian Velarde (83') 5 - 2
ShooterBallers Alineación oficial del equipo 'ShooterBallers' en el partido 5 - 2 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ShooterBallers Alineación oficial del equipo 'ShooterBallers' en el partido 3 - 2 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
Tiene suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ShooterBallers

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ShooterBallers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vasily Krutkin va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gejza Smažík va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, ShooterBallers va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Benas Tumšaitis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Gejza Smažík! Un inimaginable dribbling sobre Luis Estúñiga va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 4 - 2 per a ShooterBallers.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Abian Velarde de ShooterBallers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Cédric Dumoulin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ShooterBallers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Cédric Dumoulin de ShooterBallers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ShooterBallers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Noelio Paxe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Dandy de Tazmania 2

Goles Goles

  • 152 Minuto 54 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Mehrshad Asrari de Tazmania després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lois Muralla de Tazmania va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 24 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Iker Liñán Rubio, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Elang Sinulaki quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): 瞿 (Qu) 宽鑫 (Kuanxin) quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Fermín Monsalve va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Elang Sinulaki va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.