Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comepollilas FC (312263) - ALMACERA CF (1459968) » 530833640: T47/J7/VIII

Liga 530833640 Información oficial sobre el partido 530833640 en Hattrick

22.08.2015 15:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VIII.1108 (178651)

Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 2 - 1 elpris Alineación oficial del equipo 'elpris' en el partido
Patrick Wenziker (7') 1 - 0
1 - 1 Manuel Díez de la Losa (60')
Patrick Wenziker (71') 2 - 1
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 2 - 1 elpris Alineación oficial del equipo 'elpris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 1 - 1 elpris Alineación oficial del equipo 'elpris' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comepollilas FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Comepollilas va agafar avantatge al minut 7 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Patrick Wenziker fent així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 71 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Patrick Wenziker llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Jaroslav Kubáň de Comepollilas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jaroslav Kubáň s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Valerià Pallerols de Comepollilas va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rubén Garzo va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Després de 58 minuts jugats, Ambrosi Schregg es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Òscar Grabulosa.

elpris

Goles Goles

  • 160 Minuto 60 (Gol de falta): L'entrenador de elpris es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Manuel Díez de la Losa era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El elpris creava perill des de la dreta al minut 25, però en Cristi Lepădatu, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Manel Grima desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Manuel Díez de la Losa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): elpris va estar a punt d'empatar al 50 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kay Rich que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romain Allègre de elpris es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Cristiano Tamburi va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de elpris estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Thorger Schalkhas, de elpris, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Yakov Ivankov el va substituir.