Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MOJACHICHIS (311000) - Tajogaite Ñeee SK (434866) » 530518720: T47/J5/VII

Liga 530518720 Información oficial sobre el partido 530518720 en Hattrick

08.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VII.480 (38516)

ntostakys Alineación oficial del equipo 'ntostakys' en el partido 3 - 1 Chelsea Trebovetice Alineación oficial del equipo 'Chelsea Trebovetice' en el partido
Mohd Amal Badrul Hisham (7') 1 - 0
Lars Yngvesson (36') 2 - 0
2 - 1 Alberto Higueras (40')
Mohd Amal Badrul Hisham (68') 3 - 1
ntostakys Alineación oficial del equipo 'ntostakys' en el partido 3 - 1 Chelsea Trebovetice Alineación oficial del equipo 'Chelsea Trebovetice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ntostakys Alineación oficial del equipo 'ntostakys' en el partido 0 - 1 Chelsea Trebovetice Alineación oficial del equipo 'Chelsea Trebovetice' en el partido
Tiene bastante suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ntostakys

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Mohd Amal Badrul Hisham va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Lars Yngvesson va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ntostakys i marcant el 2 - 0.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Mohd Amal Badrul Hisham va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a ntostakys.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): ntostakys van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 43 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Antal Gazdag no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lars Yngvesson de ntostakys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Eduardo Robert de ntostakys va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jaume Visa va prendre el seu rol al minut 41.

Chelsea Trebovetice

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ntostakys. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Higueras la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Trebovetice es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arbër Kamberaj es va comportar com un juvenil al minut 64 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 250 Minuto 70 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Trebovetice van pujar a rematar. Però en Andres Bordato la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 254 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Al minut 75, Trebovetice va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Andres Bordato no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.