Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Meca (1600223) - Arquisama (775603) » 530089127: T47/J1/V

Liga 530089127 Información oficial sobre el partido 530089127 en Hattrick

11.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / V.40 (5553)

La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido 1 - 2 Galaxia blaugrana Alineación oficial del equipo 'Galaxia blaugrana' en el partido
0 - 1 Pouyan Dinmohammadi (5')
0 - 2 Norbert Szigeti (79')
Lupo Zapata (89') 1 - 2
La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido 1 - 2 Galaxia blaugrana Alineación oficial del equipo 'Galaxia blaugrana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido 3 - 0 Galaxia blaugrana Alineación oficial del equipo 'Galaxia blaugrana' en el partido
Tiene mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Meca

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 89 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Lupo Zapata, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Meca a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 el Meca va posar setge sobre la defensa central visitant però en Andrei Enăşescu no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 20 minuts, en Andrei Enăşescu no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Máximo Folch Cardona va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 204 Minuto 88 (Ocasión de penalti): En Lucrecio Esquerdeiro va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Meca va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Joaquín Ussía va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Nicolás Ortega va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Leandro Deguai de Meca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luis Leandro Deguai va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Galaxia blaugrana

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Lucian-Ionuţ Fetic va anar a parar al cap de Pouyan Dinmohammadi que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a blaugrana el 0 - 1.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de blaugrana. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Norbert Szigeti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Norbert Szigeti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antti Rautakoski de blaugrana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): El jugador de blaugrana Ferda Mehir va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pelle Svold va entrar en el seu lloc.