Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sansa Whales (994296) - Depornixar is back (993980) » 516040802: T46/J9/VIII

Liga 516040802 Información oficial sobre el partido 516040802 en Hattrick

16.05.2015 15:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 9 / VIII.456 (54257)

drOOpy's Alineación oficial del equipo 'drOOpy's' en el partido 0 - 0 Atletico Rivas CF Alineación oficial del equipo 'Atletico Rivas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
drOOpy's Alineación oficial del equipo 'drOOpy's' en el partido 3 - 1 Atletico Rivas CF Alineación oficial del equipo 'Atletico Rivas CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

drOOpy's

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Gerard Buades va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Tirso Abeixón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de drOOpys.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ovidiu Andreev va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): drOOpys va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Valentín García de Sobresaca va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Recalde.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): drOOpys va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Pepe Luis Galván va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Valentín García de Sobresaca de drOOpys va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Atletico Rivas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atletico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 13, però en Lluc Anfrons va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Juan Lobo Campos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jaume Bech de Careda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcos Liaño estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xesco Criquet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ernesto Rastrilla va desviar el xut final de Fulgenci Correcher després d'una sèrie de rebots i molta confusió.