Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Devoli (1434998) - Atlético de Voltoya (1578774) » 515999724: T46/J1/VII

Liga 515999724 Información oficial sobre el partido 515999724 en Hattrick

21.03.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / VII.747 (38783)

CD. Denia Alineación oficial del equipo 'CD. Denia' en el partido 1 - 1 mampet f.c. Alineación oficial del equipo 'mampet f.c.' en el partido
0 - 1 Horst-Dieter Kirchberg (48')
Iván Pelayo (70') 1 - 1
CD. Denia Alineación oficial del equipo 'CD. Denia' en el partido 1 - 1 mampet f.c. Alineación oficial del equipo 'mampet f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD. Denia Alineación oficial del equipo 'CD. Denia' en el partido 2 - 1 mampet f.c. Alineación oficial del equipo 'mampet f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD. Denia

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Denia s'esgargamellaven dempeus per esperonar Iván Pelayo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 70 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Ciro Ciola del Denia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sígfrid Magem va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Óscar Orrantia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Călin Miftode! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, August Biosca va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Ciro Ciola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Denia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Pelayo de Denia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Ciro Ciola de Denia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

mampet f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a mampet prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Horst-Dieter Kirchberg.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mampet, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Mutlu Alagüz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Sorinel Lup de mampet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Afonso Moreira de mampet va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Federico Gasparini va prendre el seu rol al minut 12.