Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta de Patos (435925) - SALIDA DEL ESTADIO BETICO (486126) » 515984688: T46/J8/VII

Liga 515984688 Información oficial sobre el partido 515984688 en Hattrick

09.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VII.477 (38513)

Celta de Patos Alineación oficial del equipo 'Celta de Patos' en el partido 2 - 0 Verino Alineación oficial del equipo 'Verino' en el partido
José Manuel Lezcano (11') 1 - 0
José Manuel Lezcano (21') 2 - 0
Celta de Patos Alineación oficial del equipo 'Celta de Patos' en el partido 2 - 0 Verino Alineación oficial del equipo 'Verino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celta de Patos Alineación oficial del equipo 'Celta de Patos' en el partido 0 - 1 Verino Alineación oficial del equipo 'Verino' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta de Patos

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): El jugador José Manuel Lezcano de Celta es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): José Manuel Lezcano va incrementar l'avantatge de Celta amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El Celta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Jordi Xavier Torregrosa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Celta, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En José Manuel Lezcano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Celta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Cantini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Manuel Lezcano de Celta es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Verino

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Leonard Jurasz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ewold Mathijsse no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 26 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marlon Berg amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Hugo Rufín va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Leonard Jurasz.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Verino va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 30 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vincent Bogaarts va enviar un xut des de 40 metres al minut 55, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pavel Fehr va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Verino va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Pietro Corda no va poder controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Patricio Rougoor estava fent un bon partit.