Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pueblo Nuevo FC (125532) - Real Elda C. F. (1340156) » 515967563: T46/J8/VII

Liga 515967563 Información oficial sobre el partido 515967563 en Hattrick

09.05.2015 15:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / VII.169 (38205)

acelerador Alineación oficial del equipo 'acelerador' en el partido 1 - 4 Real Elda C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Elda C. F.' en el partido
0 - 1 Ettore De Nicolo (4')
0 - 2 Adrián Ferraz (6')
Efi Saban (32') 1 - 2
1 - 3 Armando Alemanno (63')
1 - 4 Rhys Mason (86')
acelerador Alineación oficial del equipo 'acelerador' en el partido 1 - 4 Real Elda C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Elda C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
acelerador Alineación oficial del equipo 'acelerador' en el partido 2 - 1 Real Elda C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Elda C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

acelerador

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kasper Wosik va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Efi Saban la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al 30, Bertalan Krajnyák hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Fabián Foz. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Georgi Zherev no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kasper Wosik.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Kasper Wosik de acelerador es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador Ralph Brägger de acelerador s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Elda C. F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip La Real va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ettore De Nicolo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 183 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al 6 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a La Real augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Adrián Ferraz es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Armando Alemanno va augmentar l'avantatge de La Real a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Rhys Mason va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Adrián Ferraz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 26, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el La Real va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Armando Alemanno s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrián Ferraz quasi marca en una jugada assajada de córner que Elia Kertz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del La Real van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Diego Izu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.