Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Giants (1372440) - Atlhetic Xigró (313221) » 515948587: T46/J14/VI

Liga 515948587 Información oficial sobre el partido 515948587 en Hattrick

20.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / VI.851 (15169)

F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 2 - 2 Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido
Paul Bitburger (21') 1 - 0
1 - 1 Aleksi Torkkeli (25')
Benjamim Conceição (59') 2 - 1
2 - 2 Markus Lauenstein (81')
F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 2 - 2 Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Giants Alineación oficial del equipo 'F.C Giants' en el partido 4 - 0 Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido
Tiene mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Giants

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Giants van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paul Bitburger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Benjamim Conceição va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Giants.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Giants per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Phusit Srirattanasobhon, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Giants va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Hidacio Arante va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Benjamim Conceição del Giants ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Phusit Srirattanasobhon va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Giants se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Phusit Srirattanasobhon que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Atlhetic Xigró

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 en Aleksi Torkkeli va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 81 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Markus Lauenstein.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niels Zwangsleitner de Atlhetic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Calixto Yáñez de Atlhetic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69, Juan Borja Bertrán de Atlhetic es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Danél Entenza va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.