Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iconologia (1460190) - Perdedores sin fronteras F.C. (1456974) » 515946884: T46/J3/VI

Liga 515946884 Información oficial sobre el partido 515946884 en Hattrick

04.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / VI.821 (15139)

Kartikianos FC Alineación oficial del equipo 'Kartikianos FC' en el partido 3 - 0 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
Etor Andueza (7') 1 - 0
Javier Marcos (18') 2 - 0
Etor Andueza (68') 3 - 0
Kartikianos FC Alineación oficial del equipo 'Kartikianos FC' en el partido 3 - 0 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kartikianos FC Alineación oficial del equipo 'Kartikianos FC' en el partido 2 - 0 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kartikianos FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 7, indicava inequívocament que en Etor Andueza va saber trobar la xarxa rival. Kartikianos desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Kartikianos va aconseguir el 2 - 0 quan Javier Marcos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Kartikianos va obtenir un penal al minut 68, que va llançar a la perfecció Etor Andueza. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Ivan Múria quasi marca en una jugada assajada de córner que Pierre Lesieux havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Tichomír Majoroš gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Riccardo Salomone va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Riccardo Salomone al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ingo Heider va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Marcos per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Riccardo Salomone va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Kartikianos va fer una substitució al minut 78. Pablo Uclés va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alejandro Riaza.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Ivan Múria de Kartikianos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Perdedores sin fronteras F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Vidal Barbudo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Perdedores va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a András Metzger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Zarco de Perdedores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Pankrác Uraník de Perdedores va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Moisés Dias Silva va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Després de 38 minuts jugats, Moisés Dias Silva es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marian Szypulski.