Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Nankatsu (1462023) - Golfos United F.C (308353) » 515945780: T46/J12/VI

Liga 515945780 Información oficial sobre el partido 515945780 en Hattrick

06.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / VI.801 (15119)

CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 3 - 1 formubi Alineación oficial del equipo 'formubi' en el partido
Guillermo Vázquez Zafra (44') 1 - 0
1 - 1 Eugenio Bernat (63')
Rómulo Roxas (76') 2 - 1
Franklin Mitrofanis (79') 3 - 1
CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 3 - 1 formubi Alineación oficial del equipo 'formubi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 4 - 0 formubi Alineación oficial del equipo 'formubi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Nankatsu

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Guillermo Vázquez Zafra de Nankatsu aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Franklin Mitrofanis arribés a peus de Rómulo Roxas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Nankatsu el 2 - 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Franklin Mitrofanis va augmentar l'avantatge de Nankatsu a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Reinar Würmseer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Guillermo Vázquez Zafra es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rómulo Roxas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Vázquez Zafra es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Carlos Escama del Nankatsu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Guillermo Vázquez Zafra va enviar un xut des de 40 metres al minut 80, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Elwyn Erwich ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

formubi

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): En Eugenio Bernat va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 44, en un 1 contra 1 amb el porter, però Rubèn Masqué va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alemiddin Türe des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): formubi va estar a punt d'empatar al 49 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Miloš Kerić que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Enol Encalada, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.