Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Nankatsu (1462023) - El León Gallego (1414957) » 515945749: T46/J4/VI

Liga 515945749 Información oficial sobre el partido 515945749 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / VI.801 (15119)

CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 0 - 2 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
0 - 1 Christophe Palierne (18')
0 - 2 Leo Lindhwald (60')
CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 0 - 2 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 2 - 0 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Nankatsu

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andres Opmann va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el Nankatsu va posar setge sobre la defensa central visitant però en Carlos Escama no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Franklin Mitrofanis de Nankatsu va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 31, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Sergio Jaramillo va estar a punt d'empatar per a Nankatsu quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jozias Conradi va desviar la pilota a l'últim instant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Rómulo Roxas va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

El León Gallego

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Christophe Palierne que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Zaragoza va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Leo Lindhwald va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Christophe Palierne va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zaragoza que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): En Gerard Artigues de Zaragoza va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Simeón Ruiz de Alarcón va prendre el seu rol al minut 4.

Eventos clima Eventos clima