Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Triángulo S.L. (1371120) - C.F. Carabeo (311406) » 515928320: T46/J2/VI

Liga 515928320 Información oficial sobre el partido 515928320 en Hattrick

28.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / VI.492 (14810)

SocKeR's TeaM Alineación oficial del equipo 'SocKeR's TeaM' en el partido 3 - 0 ArCaNGeLeS DoRaDoS Alineación oficial del equipo 'ArCaNGeLeS DoRaDoS' en el partido
Calvin Jack (12') 1 - 0
Víctor Eristain (60') 2 - 0
Gauke Pieter de Roos (87') 3 - 0
SocKeR's TeaM Alineación oficial del equipo 'SocKeR's TeaM' en el partido 3 - 0 ArCaNGeLeS DoRaDoS Alineación oficial del equipo 'ArCaNGeLeS DoRaDoS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SocKeR's TeaM Alineación oficial del equipo 'SocKeR's TeaM' en el partido 4 - 0 ArCaNGeLeS DoRaDoS Alineación oficial del equipo 'ArCaNGeLeS DoRaDoS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SocKeR's TeaM

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Calvin Jack, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): SocKeRs va aconseguir el 2 - 0 quan Víctor Eristain va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SocKeRs i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 87 minuts de joc. Mentre en Gauke Pieter de Roos el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Malder Ozaeta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bogdan Coman de SocKeRs va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Igor Azevedo per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diego Quintero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Gauke Pieter de Roos va fallar un penal al minut 69.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Malder Ozaeta de SocKeRs gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Eristain de SocKeRs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): SocKeRs es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Simone Piscitelli no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Martin Mayerbacher al camp.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Simeonas Ilicevičius de SocKeRs va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Aldis Ubergs va prendre el seu rol al minut 75.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Bogdan Coman se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Gauke Pieter de Roos. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

ArCaNGeLeS DoRaDoS

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Francesco Cardia va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ArCaNGeLeS, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Karel Zubek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Shyqyri Kosovrasti de ArCaNGeLeS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Gianfranco Bruna de ArCaNGeLeS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Candido Calda va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.