Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ola owned U (122381) - Dudits SA (797693) » 515873806: T46/J4/V

Liga 515873806 Información oficial sobre el partido 515873806 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / V.207 (5720)

UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 3 - 1 The Ferrari's Team Alineación oficial del equipo 'The Ferrari's Team' en el partido
0 - 1 Mirena Gallaistegi (5')
Nuno Alexandre Perpétuo (30') 1 - 1
Johann Peters (74') 2 - 1
Johann Peters (81') 3 - 1
UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 3 - 1 The Ferrari's Team Alineación oficial del equipo 'The Ferrari's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 0 - 2 The Ferrari's Team Alineación oficial del equipo 'The Ferrari's Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UAOC

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Nuno Alexandre Perpétuo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, UAOC, al minut 30. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de UAOC eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 74, Johann Peters va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de UAOC eren letals, i Johann Peters va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 40, un contraatac del UAOC no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Papuna Chikovani perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 84 minuts, el UAOC va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Victorino Falero de UAOC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Ferrari's Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ferraris prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mirena Gallaistegi.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pablo Olivares que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Pablo Canredondo al minut 39 semblava entrar, però Cecilio Guilisasti va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Pablo Olivares va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Alberto Bejarano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Alberto Bejarano va estar a punt de posar per davant a Ferraris amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cecilio Guilisasti va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Pablo Canredondo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Alberto Bejarano completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Ignacio Cabeza de Vaca es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Quique Cata.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Alfonso Priego, en lloc de córrer, relliscava.