Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dentistas S.A. (439859) - LiveStronger FC (1338783) » 515859587: T46/J4/V

Liga 515859587 Información oficial sobre el partido 515859587 en Hattrick

11.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / V.78 (5591)

dentistas S.A. Alineación oficial del equipo 'dentistas S.A.' en el partido 1 - 4 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
0 - 1 Pablo Ugarte (39')
0 - 2 Liam Ramsay (40')
Luigi Peluso (69') 1 - 2
1 - 3 Håkan Flammo (71')
1 - 4 Enn Mellik (72')
dentistas S.A. Alineación oficial del equipo 'dentistas S.A.' en el partido 1 - 4 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dentistas S.A. Alineación oficial del equipo 'dentistas S.A.' en el partido 1 - 5 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dentistas S.A.

Goles Goles

  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): En Luigi Peluso va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): dentistas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Raúl Roldán Lozano va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gwenaël Couture va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Leonid Evstafeev de dentistas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Javier Enveja de dentistas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jaime Oxenstierna va prendre el seu rol al minut 38.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Raúl Roldán Lozano no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Diego Marina, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Martin Cieslarczyk no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

LiveStronger FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de LiveStronger Pablo Ugarte va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, LiveStronger va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Liam Ramsay, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Håkan Flammo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enn Mellik, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Angelo Giorgio Damasco va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LiveStronger que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jago Depredomme, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Jago Depredomme va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LiveStronger que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Oshri Tel - Shahar va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Oshri Tel - Shahar de LiveStronger es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.