Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rosescats gf (48652) - Pallassos F. C. (1436736) » 515855925: T46/J10/V

Liga 515855925 Información oficial sobre el partido 515855925 en Hattrick

23.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / V.48 (5561)

Montpeller HSC Alineación oficial del equipo 'Montpeller HSC' en el partido 3 - 2 Rayo cavellano Alineación oficial del equipo 'Rayo cavellano' en el partido
Jordi Ramon Planadecursach (33') 1 - 0
Tilman Gehre (38') 2 - 0
2 - 1 Eckfried Ziegenhagen (62')
Tilman Gehre (74') 3 - 1
3 - 2 Licinio Alfaia (80')
Montpeller HSC Alineación oficial del equipo 'Montpeller HSC' en el partido 3 - 2 Rayo cavellano Alineación oficial del equipo 'Rayo cavellano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Montpeller HSC Alineación oficial del equipo 'Montpeller HSC' en el partido 3 - 2 Rayo cavellano Alineación oficial del equipo 'Rayo cavellano' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,8 % 22,7 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montpeller HSC

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Jordi Ramon Planadecursach va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Montpeller.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Seras Blanco no va poder aturar Tilman Gehre de Montpeller, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 38 el 2 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Montpeller pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tilman Gehre va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Montpeller ho intentava per la dreta per mitjà de Lukáš Macík, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Romeu Montanyès gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrej Levak va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luis Galván s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Huyarramendia.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alojzy Kuleszewicz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nico Wöllner.

Rayo cavellano

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors de cavellano no defallien en cap moment. Producte d'això, en Eckfried Ziegenhagen va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): cavellano van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 80 quan Licinio Alfaia sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Rafael Ruiz marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Casimiro Fernández Domínguez que va xutar a fora per molt poc.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ąžuolas Bendžius va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ákos Borgulya des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Licinio Alfaia va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ąžuolas Bendžius va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Ruiz de cavellano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Eckfried Ziegenhagen de cavellano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandre Pech de cavellano es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Younous Yazid de cavellano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Ivano Quadrio va sortir coix del terreny de joc, substituït per Andrej Levak. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.