Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arkansas Chuggabug (1414533) - Ballesta JR team (775349) » 515841802: T46/J3/II

Liga 515841802 Información oficial sobre el partido 515841802 en Hattrick

04.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / II.4 (3407)

Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 4 - 1 DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido
Alex Boen (9') 1 - 0
Amin Thorsrud (23') 2 - 0
2 - 1 Rubén Silva Pacheco (39')
Rubén Erbiti (73') 3 - 1
Nicat Behbudov (83') 4 - 1
Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 4 - 1 DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido 2 - 0 DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachipollas C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Losninhos prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Alex Boen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Amin Thorsrud va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Losninhos va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rubén Erbiti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 107 Minuto 83 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Losninhos, gràcies a les conegudes canonades d'en Nicat Behbudov, va situar el 4 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Diego Ferrando gairebé va marcar per a Losninhos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amin Thorsrud va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 50 quan José Álvaro Rio Reyero de Losninhos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Alex Boen de Losninhos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Rubén Erbiti, en lloc de córrer, relliscava.

DESERTORS HPT

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Rubén Silva Pacheco va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): El HPT va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Francisco Pinilla la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 41 minuts, el HPT va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Osvald Kukko de HPT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Danilo Formichi, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.