Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Missdirecteam (123357) - Rauxats (310180) » 515841743: T46/J1/II

Liga 515841743 Información oficial sobre el partido 515841743 en Hattrick

21.03.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / II.3 (3406)

Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 1 - 4 AC Evolution Alineación oficial del equipo 'AC Evolution' en el partido
0 - 1 Willhelm Zwehl (25')
0 - 2 Ayyache Alaoui (43')
0 - 3 Vegard Mikalsen (44')
Samson Karyagin (62') 1 - 3
1 - 4 Platon Varnikov (80')
Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 1 - 4 AC Evolution Alineación oficial del equipo 'AC Evolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 2 - 0 AC Evolution Alineación oficial del equipo 'AC Evolution' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Missdirecteam

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El Missdirecteam no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Samson Karyagin es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Missdirecteam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Lertsun Gaztañalde va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el Missdirecteam va posar setge sobre la defensa central visitant però en Lertsun Gaztañalde no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Lertsun Gaztañalde de Missdirecteam va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Wiljo Giling de Missdirecteam es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 67, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): Missdirecteam va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 83, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

AC Evolution

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Evolution agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Willhelm Zwehl amb mestria.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ayyache Alaoui de Evolution va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 44 pels visitants. En Vegard Mikalsen va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En Platon Varnikov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Vegard Mikalsen al minut 2 semblava entrar, però Alessio Terragni va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Platon Varnikov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Evolution que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.