Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a.d.a alcorcon (486206) - Santako F.C. (1431543) » 501513321: T45/J1/VII

Liga 501513321 Información oficial sobre el partido 501513321 en Hattrick

29.11.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VII.313 (38349)

a.d.a alcorcon Alineación oficial del equipo 'a.d.a alcorcon' en el partido 1 - 0 Santako F.C. Alineación oficial del equipo 'Santako F.C.' en el partido
Alexandro Cereixas (86') 1 - 0
a.d.a alcorcon Alineación oficial del equipo 'a.d.a alcorcon' en el partido 1 - 0 Santako F.C. Alineación oficial del equipo 'Santako F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
a.d.a alcorcon Alineación oficial del equipo 'a.d.a alcorcon' en el partido 2 - 0 Santako F.C. Alineación oficial del equipo 'Santako F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.d.a alcorcon

Goles Goles

  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passats 86 minuts, Alexandro Cereixas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. alcorcon es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Todor Ertzilbengoa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Salva Claret hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ferrán Cerjo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Tomi Pajari va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de alcorcon.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): alcorcon va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alexandro Cereixas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Óscar Fernández Anleo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Tomi Pajari de alcorcon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Angel Mitev.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexandro Cereixas de alcorcon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): alcorcon es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alejandro Rojas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gilbert Casasayas al camp.

Santako F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Irabarreta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Santako que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Santako va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joan Cadanet va desviar el xut final de Davide Venanzi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, 蔡 (Cai) 淮德 (Huaide) de Santako va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Irabarreta de Santako amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Santako puguin veure en Martín Mainez jugant de nou; ja que al minut 36 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Norberto Bravo el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Norberto Bravo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Óscar Fernández Anleo.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Steinar Stangeland va sortir coix del terreny de joc, substituït per Israel Foguet. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.