Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pigangis tim (1593345) - vilaflor city (1462601) » 501487158: T45/J11/VI

Liga 501487158 Información oficial sobre el partido 501487158 en Hattrick

07.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / VI.869 (15187)

pigangis tim Alineación oficial del equipo 'pigangis tim' en el partido 3 - 4 Gasosa Power Team Alineación oficial del equipo 'Gasosa Power Team' en el partido
Ricardo Taravillo (40') 1 - 0
Ricardo Taravillo (43') 2 - 0
Joaquín Antolínez (53') 3 - 0
3 - 1 Paulo Filipe Palmira (58')
3 - 2 Samuel Teixeira (62')
3 - 3 Bo Pyndt (69')
3 - 4 Paulo Filipe Palmira (83')
pigangis tim Alineación oficial del equipo 'pigangis tim' en el partido 3 - 4 Gasosa Power Team Alineación oficial del equipo 'Gasosa Power Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pigangis tim Alineación oficial del equipo 'pigangis tim' en el partido 1 - 3 Gasosa Power Team Alineación oficial del equipo 'Gasosa Power Team' en el partido
Tiene suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pigangis tim

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El contraatac de pigangis va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Ricardo Taravillo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Joaquín Antolínez sempre és una garantia. Al minut 43, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ricardo Taravillo marcar el 2 - 0 per al pigangis.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): El pigangis era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joaquín Antolínez va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Griño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Gasosa Power Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 58 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Paulo Filipe Palmira! Un inimaginable dribbling sobre Jonatan Jonasson va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 1 per a Gasosa.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Samuel Teixeira va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Bo Pyndt per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Paulo Filipe Palmira va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Leeroy Siegle no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Bo Pyndt estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): El Gasosa va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Matteus Olenér la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Sven Hammaring va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Samuel Teixeira de Gasosa es va guanyar la targeta groga merescudament.