Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa A.C.F. (799067) - FC GRAMANET (1596016) » 501479566: T45/J3/VI

Liga 501479566 Información oficial sobre el partido 501479566 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.734 (15052)

Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 0 - 1 FC GRAMANET Alineación oficial del equipo 'FC GRAMANET' en el partido
0 - 1 Pedro Moscoso (37')
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 0 - 1 FC GRAMANET Alineación oficial del equipo 'FC GRAMANET' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 0 - 1 FC GRAMANET Alineación oficial del equipo 'FC GRAMANET' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa A.C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Villa sortien al contraatac. La falta llançada per Diego Viso va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Villa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Guillerme Meijón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): Villa va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Diego Viso va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Villa, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Miguel Estruch va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ahmet Paqarizi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Villafruela de Villa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Loren Berzal de Villa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Javier Rosado de Villa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Loren Berzal va prendre el seu rol al minut 41.

FC GRAMANET

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Miron Vasdekis va anar directament als peus de Pedro Moscoso que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Pedro Moscoso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Constantin Filcescu, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Miika Försti va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de GRAMANET estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.