Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupación Deportiva Diamond (1369708) - Barajas Cospeito (313599) » 501473436: T45/J11/VI

Liga 501473436 Información oficial sobre el partido 501473436 en Hattrick

07.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / VI.624 (14942)

celtalkool Alineación oficial del equipo 'celtalkool' en el partido 4 - 0 Lava-bragas, F.C. Alineación oficial del equipo 'Lava-bragas, F.C.' en el partido
Odol Zurita Luna (9') 1 - 0
Odol Zurita Luna (11') 2 - 0
Prodromos Mpethanis (34') 3 - 0
Fernando Fernández Roces (83') 4 - 0
celtalkool Alineación oficial del equipo 'celtalkool' en el partido 4 - 0 Lava-bragas, F.C. Alineación oficial del equipo 'Lava-bragas, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
celtalkool Alineación oficial del equipo 'celtalkool' en el partido 3 - 1 Lava-bragas, F.C. Alineación oficial del equipo 'Lava-bragas, F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

celtalkool

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): celtalkool prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Odol Zurita Luna va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Odol Zurita Luna es va introduir dins la defensa central al minut 11, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Prodromos Mpethanis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Fernando Fernández Roces de celtalkool va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El celtalkool ho intentava per la dreta per mitjà de Břetislav Stropnický, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del celtalkool van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Fernández Roces, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Al minut 87, Břetislav Stropnický gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Gordon Langer-Presoly de celtalkool va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lava-bragas, F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lava-bragas, va ser a punt de marcar al minut 27, quan el seu jugador Adriano Buassi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del celtalkool. La jugada d'estratègia del Lava-bragas, per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adriano Buassi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Lava-bragas, va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Manolo Iglesias no va poder controlar.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lava-bragas, van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuel Pablo Florín va sortir desviat a la dreta de la porteria.