Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pinguinos voladores (777747) - zombrya F.C. (441714) » 501462387: T45/J7/VI

Liga 501462387 Información oficial sobre el partido 501462387 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.427 (14745)

pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 3 - 1 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
Riny Daxelaar (29') 1 - 0
1 - 1 Lennart Oxhult (33')
Tomaž Vučič (77') 2 - 1
Pompeu Constantí (89') 3 - 1
pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 3 - 1 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido 2 - 0 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pinguinos voladores

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alessandro Stefano Pavesi va anar directament als peus de Riny Daxelaar que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Tomaž Vučič va donar a pinguinos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89 en Pompeu Constantí va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Fardin Eskandarnejad del pinguinos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): pinguinos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Pontus Mathiasson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Riny Daxelaar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El pinguinos ho intentava per la dreta per mitjà de Riny Daxelaar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Pompeu Constantí es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): pinguinos va fer una substitució al minut 89. Gergő Kiss va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kees Roberts.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): En Riny Daxelaar va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Gergő Kiss va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

zombrya F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de zombrya eren letals, i Lennart Oxhult va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): zombrya van sortir al contraatac al minut 42, però Alfredo Murillo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Cabello Fernández de zombrya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Lennart Oxhult de zombrya va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Héctor Mateos va prendre el seu rol al minut 81.