Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Felinos Pardos (1419378) - Valinor Knicks (774537) » 501445056: T45/J2/VI

Liga 501445056 Información oficial sobre el partido 501445056 en Hattrick

06.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VI.118 (14436)

Torrecillas Team Alineación oficial del equipo 'Torrecillas Team' en el partido 3 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Vanderson Garbosa (3') 1 - 0
Ylldrit Dimushi (77') 2 - 0
Vanderson Garbosa (84') 3 - 0
Torrecillas Team Alineación oficial del equipo 'Torrecillas Team' en el partido 3 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Torrecillas Team Alineación oficial del equipo 'Torrecillas Team' en el partido 6 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrecillas Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Torrecillas contenien la respiració mentre en Vanderson Garbosa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Torrecillas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ylldrit Dimushi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Torrecillas al minut 84, que va llançar ajustat al pal en Vanderson Garbosa. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Carlos López Soto va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El jugador local Călin Pânzaru per poc que no incrementa el marcador al minut 21. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Necati Asya va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Vanderson Garbosa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Torrecillas ho intentava per la dreta per mitjà de Ylldrit Dimushi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Vanderson Garbosa marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Vito Pepi que va xutar a fora per molt poc.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Józef Szyller, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Vanderson Garbosa va sortir molt desviat al minut 50.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vito Pepi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ylldrit Dimushi, als 76 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Vito Pepi de Torrecillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Jordán de Torrecillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Vanderson Garbosa va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Valinor Knicks

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valinor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Mauro Falco va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a João Rui Rebelo de Valinor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arend Voskamp.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Daniel Jiménez Lacima es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gustaw Włodarczyk.