Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Universe (1592224) - Piki-piki C.F (314244) » 501442730: T45/J7/VI

Liga 501442730 Información oficial sobre el partido 501442730 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.76 (14394)

FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 5 - 1 El club Juyken Alineación oficial del equipo 'El club Juyken' en el partido
Rafael Gabilondo (40') 1 - 0
Rafael Gabilondo (51') 2 - 0
Juan Francisco Vallejoller (58') 3 - 0
Ezio Nassano (69') 4 - 0
4 - 1 Fernando Bismarck (71')
Juan Francisco Vallejoller (82') 5 - 1
FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 5 - 1 El club Juyken Alineación oficial del equipo 'El club Juyken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido 4 - 1 El club Juyken Alineación oficial del equipo 'El club Juyken' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Universe

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 40 gràcies a la jugada de Rafael Gabilondo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Rafael Gabilondo va incrementar l'avantatge de Universe amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Universe va augmentar la diferència quan Juan Francisco Vallejoller no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Universe van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ezio Nassano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Juan Francisco Vallejoller va augmentar l'avantatge de Universe a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Universe va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enzo Ruga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Laurent Lasselin.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ezio Nassano per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Laurent Lasselin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Calderón.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Juan Francisco Vallejoller no li va importar gens ni mica.

El club Juyken

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Un mica després, Fernando Bismarck de Juyken va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Franco Sanguanini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Bismarck quasi marca en una jugada assajada de córner que Glen Lievens havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de Juyken Roberto Terán va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Maurizio Meletti va entrar en el seu lloc.