Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Miño (1438376) - FC Universe (1592224) » 501442711: T45/J3/VI

Liga 501442711 Información oficial sobre el partido 501442711 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.76 (14394)

Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido 2 - 3 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Viorel Zeţu (32') 1 - 0
1 - 1 Jesús Socíes (37')
1 - 2 Jesús Socíes (69')
1 - 3 Juan Francisco Vallejoller (72')
Juraj Justik (85') 2 - 3
Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido 2 - 3 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido 2 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Miño

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Viorel Zeţu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atlético es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Juraj Justik es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Frédéric Milet quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Joël Desplanques de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sérgio Moriarti va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Tobias Blueml va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Juraj Justik de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juraj Justik va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

FC Universe

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Universe va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ezio Nassano, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jesús Socíes que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 186 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Universe va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jesús Socíes rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 69.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Francisco Vallejoller de Universe l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Universe, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Francisco Vallejoller va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Universe van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Jesús Socíes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Enzo Ruga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 42, quan en Roque Aragón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Universe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Francisco Vallejoller, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ezio Nassano de Universe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): El jugador de Universe Víctor Paz Jimenez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rafael Gabilondo va entrar en el seu lloc.