Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sector A (312089) - Los yonkis de la estrella (48045) » 501437574: T45/J6/V

Liga 501437574 Información oficial sobre el partido 501437574 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / V.240 (5755)

Sector A Alineación oficial del equipo 'Sector A' en el partido 3 - 0 Las Cigüeñas Alineación oficial del equipo 'Las Cigüeñas' en el partido
Tomás Acuña (26') 1 - 0
Tomás Acuña (71') 2 - 0
Cibrán Escurís (81') 3 - 0
Sector A Alineación oficial del equipo 'Sector A' en el partido 3 - 0 Las Cigüeñas Alineación oficial del equipo 'Las Cigüeñas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sector A Alineación oficial del equipo 'Sector A' en el partido 4 - 0 Las Cigüeñas Alineación oficial del equipo 'Las Cigüeñas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sector A

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Sector va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Tomás Acuña va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Sector va augmentar la diferència quan Tomás Acuña no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cibrán Escurís, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Sector.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sector van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jordi Antoni Oms, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomás Acuña de Sector va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Sector ho intentava per la dreta per mitjà de Ion Mistreanu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Jordi Antoni Oms una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Gunther Zschirpe va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gino Krebs de Sector la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Viorel Varga ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Cibrán Escurís estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ciprian-Daniel Cozma, en lloc de córrer, relliscava.

Las Cigüeñas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joaquim Trepat, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.