Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minglanos C.F (779450) - Akistartio C.F (47766) » 501436927: T45/J12/V

Liga 501436927 Información oficial sobre el partido 501436927 en Hattrick

14.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / V.228 (5741)

LOS JAMELGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'LOS JAMELGOS C.F.' en el partido 3 - 1 cybersamba Alineación oficial del equipo 'cybersamba' en el partido
Mauricio Hazas (15') 1 - 0
Raúl Flaquer (36') 2 - 0
2 - 1 Viktor Mikhailov (39')
Chesus Guadalix (40') 3 - 1
LOS JAMELGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'LOS JAMELGOS C.F.' en el partido 3 - 1 cybersamba Alineación oficial del equipo 'cybersamba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS JAMELGOS C.F. Alineación oficial del equipo 'LOS JAMELGOS C.F.' en el partido 2 - 0 cybersamba Alineación oficial del equipo 'cybersamba' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS JAMELGOS C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Abdessabour Yakhlef estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mauricio Hazas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 15.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del JAMELGOS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raúl Flaquer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Chesus Guadalix de JAMELGOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Calvino Nájera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Flaquer de JAMELGOS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

cybersamba

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del cybersamba van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Viktor Mikhailov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cybersamba van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Viktor Mikhailov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Francisco Baranda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gaël Piou va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Baldiri Sabarich rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Iván Melones es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ole Frener.