Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

martin_nos (775822) - Estartetxe FC (1336148) » 501436897: T45/J4/V

Liga 501436897 Información oficial sobre el partido 501436897 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / V.228 (5741)

martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 0 - 2 Real Sociedad de Fútbol SAD Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol SAD' en el partido
0 - 1 Pedro Ibañez Corvera (6')
0 - 2 Tomi Korvenpää (38')
martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 0 - 2 Real Sociedad de Fútbol SAD Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 0 - 1 Real Sociedad de Fútbol SAD Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

martin_nos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de martin_nos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Noel Jate, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Miquel Joan Gavaldà va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de martin_nos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tomi Korvenpää es va comportar com un juvenil al minut 59 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Ángel Cobarrubias de martin_nos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Pinedo de martin_nos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Morillo de martin_nos es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Real Sociedad de Fútbol SAD

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RS SAD va ser finalitzada des de l'esquerra per Pedro Ibañez Corvera al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Tomi Korvenpää va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a RS SAD.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Joan Josep Gomis va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Isaac Granollachs, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): 严 (Yan) 京权 (Jingquan), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RS SAD va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 84 en 严 (Yan) 京权 (Jingquan) ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sadurniño Rancaño el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el RS SAD va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Isaac Granollachs s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Ibañez Corvera de RS SAD es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): RS SAD es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Malo Fernández Niranda no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomi Korvenpää al camp.