Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RUCAS F.C (779708) - Tottifm F.C. (309361) » 501436244: T45/J9/V

Liga 501436244 Información oficial sobre el partido 501436244 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / V.216 (5729)

los malibu Alineación oficial del equipo 'los malibu' en el partido 2 - 2 Celta Citroën Alineación oficial del equipo 'Celta Citroën' en el partido
Alejandro Toro Guzmán (6') 1 - 0
Óscar Urgel (10') 2 - 0
2 - 1 Raúl Baeza (58')
2 - 2 Eihartz Urandi (80')
los malibu Alineación oficial del equipo 'los malibu' en el partido 2 - 2 Celta Citroën Alineación oficial del equipo 'Celta Citroën' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los malibu Alineación oficial del equipo 'los malibu' en el partido 0 - 1 Celta Citroën Alineación oficial del equipo 'Celta Citroën' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los malibu

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del malibu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Toro Guzmán va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Óscar Urgel va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, malibu, al minut 10. El marcador va canviar a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de malibu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rafael Orellana, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Georgiy Nazarenko va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): Juan Antonio Díaz no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Celta Citroën

Goles Goles

  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Albert Font arribés a peus de Raúl Baeza, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Celta el 2 - 1.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 80 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Eihartz Urandi marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): José Manuel Rivas Rocafull va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eugen Dascălu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan José Manuel Rivas Rocafull va fer una jugada per la banda esquerra, però Eugen Dascălu va aturar el seu xut.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Edelmiro Candelas, de Celta, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Eihartz Urandi el va substituir.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Luis Pineda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alfonso Silvera.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Luis Pineda que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.