Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tottifm F.C. (309361) - RUCAS F.C (779708) » 501436228: T45/J6/V

Liga 501436228 Información oficial sobre el partido 501436228 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / V.216 (5729)

Celta Citroën Alineación oficial del equipo 'Celta Citroën' en el partido 0 - 2 los malibu Alineación oficial del equipo 'los malibu' en el partido
0 - 1 Yahav Shpigler (5')
0 - 2 Óscar Urgel (11')
Celta Citroën Alineación oficial del equipo 'Celta Citroën' en el partido 0 - 2 los malibu Alineación oficial del equipo 'los malibu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celta Citroën Alineación oficial del equipo 'Celta Citroën' en el partido 2 - 0 los malibu Alineación oficial del equipo 'los malibu' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta Citroën

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Hilario Buxía va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Hilario Buxía va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Celta.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de José Manuel Rivas Rocafull no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Santiago Fernández Linares va disposar d'una bona oportunitat al minut 70, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Edelmiro Candelas de Celta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

los malibu

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Yahav Shpigler de malibu va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): malibu sabia com jugar al contraatac, i al minut 11, Óscar Urgel va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de malibu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Jalón va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de malibu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Georgiy Nazarenko, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de malibu, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Pablo Jalón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.