Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Llorete (1595830) - Dream Catalunyone (1437292) » 501434807: T45/J14/V

Liga 501434807 Información oficial sobre el partido 501434807 en Hattrick

28.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / V.190 (5703)

F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 1 - 3 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
0 - 1 Andreas Fragkos (30')
0 - 2 Andreas Lindschinger (32')
0 - 3 Tomislav Ivanković (37')
Florin Manoilescu (38') 1 - 3
F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 1 - 3 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 2 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Llorete

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Florin Manoilescu es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Jukka Autti del Llorete ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Llorete va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Florin Manoilescu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Bernard de Jonge i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Llorete, però el xut de Dario Jurdana va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Dario Jurdana va disposar d'una bona oportunitat al minut 60, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Aaron Burnett va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 73 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Marcin Ptach de Llorete es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Tal Shulman de Llorete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tal Shulman de Llorete per doble groga al minut 74.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Marcin Ptach, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tal Shulman va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Andreas Fragkos va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Dream Cat.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Andreas Lindschinger va augmentar l'avantatge de Dream Cat a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Tomislav Ivanković van servir per superar a l'últim defensor, en Simon Grenstrand. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Dream Cat cantant "Tomislav Ivanković selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dream Cat va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 范 (Fan) 自强 (Ziqiang), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dream Cat, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Mikel Eristin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Fragkos de Dream Cat va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.