Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valenciafootballclub (1431142) - in the guetto returns C:F (798034) » 501425246: T45/J4/V

Liga 501425246 Información oficial sobre el partido 501425246 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / V.20 (5533)

F.C. Artilleurs Alineación oficial del equipo 'F.C. Artilleurs' en el partido 2 - 4 Pantera Olivica FC Alineación oficial del equipo 'Pantera Olivica FC' en el partido
0 - 1 Ossie Kennedy (23')
0 - 2 Felipe Quintero (26')
0 - 3 Felipe Quintero (34')
0 - 4 Gerardo De Grandis (75')
Semih Gencal (78') 1 - 4
Issa Babou (81') 2 - 4
F.C. Artilleurs Alineación oficial del equipo 'F.C. Artilleurs' en el partido 2 - 4 Pantera Olivica FC Alineación oficial del equipo 'Pantera Olivica FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Artilleurs Alineación oficial del equipo 'F.C. Artilleurs' en el partido 4 - 1 Pantera Olivica FC Alineación oficial del equipo 'Pantera Olivica FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Artilleurs

Goles Goles

  • 109 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Tomasz Paluszczak va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Felipe Quintero va aprofitar el regal, anotant el 0 - 2.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Semih Gencal de Artilleurs va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 4.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Artilleurs van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Issa Babou en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Phil Splinter del Artilleurs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Diego Cana Galindo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Haddad de Artilleurs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pantera Olivica FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ossie Kennedy, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pantera, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Felipe Quintero va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gerardo De Grandis va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 4 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ciprian Gheorghi després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tanju Sertel va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pantera va ser a punt de marcar al minut 84, quan el seu jugador Samuel Careaga va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.