Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Espanyol de Badalona (1417664) - Valenciafootballclub (1431142) » 501425240: T45/J3/V

Liga 501425240 Información oficial sobre el partido 501425240 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / V.20 (5533)

Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 4 - 1 F.C. Artilleurs Alineación oficial del equipo 'F.C. Artilleurs' en el partido
Friedrich Mencher (9') 1 - 0
1 - 1 Enrique Haddad (29')
Magnólio Ayalla (34') 2 - 1
Bernard Kłonowski (65') 3 - 1
Federico Pallavicini (79') 4 - 1
Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 4 - 1 F.C. Artilleurs Alineación oficial del equipo 'F.C. Artilleurs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 4 - 0 F.C. Artilleurs Alineación oficial del equipo 'F.C. Artilleurs' en el partido
Tiene un resultado normal 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrelo f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Friedrich Mencher, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Castrelo contenien la respiració mentre en Magnólio Ayalla s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Castrelo. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Bernard Kłonowski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Castrelo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Federico Pallavicini va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Zoltán Tóth va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tanju Sertel al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jyri-Pekka Mähönen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernard Kłonowski.

Lesiones Lesiones

F.C. Artilleurs

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gian Mattia Cadore va anar directament als peus de Enrique Haddad que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 12, el Artilleurs estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Phil Splinter va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Artilleurs sortien al contraatac. La falta llançada per Diego Cana Galindo va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Artilleurs van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 74 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Diego Cana Galindo no va ser gens encertat.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 80 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Phil Splinter amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Artilleurs va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jihad Rachdi no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gian Mattia Cadore de Artilleurs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gert-Marijn Baan de Artilleurs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones