Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de los Tilos (990564) - Ents C.F. (1332666) » 501425155: T45/J9/V

Liga 501425155 Información oficial sobre el partido 501425155 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / V.18 (5531)

Atlético de los Tilos Alineación oficial del equipo 'Atlético de los Tilos' en el partido 1 - 2 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
0 - 1 Carlo Sberveglieri (29')
0 - 2 Gaitán Solorzano (63')
Mairo Künnapuu (88') 1 - 2
Atlético de los Tilos Alineación oficial del equipo 'Atlético de los Tilos' en el partido 1 - 2 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético de los Tilos Alineación oficial del equipo 'Atlético de los Tilos' en el partido 2 - 2 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de los Tilos

Goles Goles

  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): El Atlético no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mairo Künnapuu es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Frederik Aarsleff del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Mairo Künnapuu hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Marcelino 'El Muro' Elio. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Horia Bădău no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Dukes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Daniel Oramas semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Ents C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlo Sberveglieri va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ents c.f. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gaitán Solorzano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Sebastiano Di Castro va estar a punt de posar per davant a Ents c.f. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Isidro Guizaburoaga va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Osetia de Ents c.f. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.