Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Kanikes (434475) - La Juakina C.F. (778965) » 501424230: T45/J3/V

Liga 501424230 Información oficial sobre el partido 501424230 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / V.2 (5515)

Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido 3 - 2 La Juakina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Juakina C.F.' en el partido
Jürgen Thieme (15') 1 - 0
1 - 1 Eloy Romero Ruiz (26')
Jordi Llarch (53') 2 - 1
Jordi Llarch (71') 3 - 1
3 - 2 Thomas Jaffry (86')
Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido 3 - 2 La Juakina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Juakina C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Les Kanikes Alineación oficial del equipo 'Les Kanikes' en el partido 2 - 2 La Juakina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Juakina C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,0 % 15,0 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Kanikes

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Jürgen Thieme va donar a Kanikes un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Kanikes, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Jordi Llarch per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Kanikes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jordi Llarch va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Plutarco Gulina del Kanikes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abel Junco. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

La Juakina C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Juakina van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eloy Romero Ruiz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Juakina seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Thomas Jaffry va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Juakina a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Bertrán va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Juakina van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sabir Huseinagić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Juakina va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Thomas Jaffry no va poder controlar.