Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RC Madrid (1368829) - Torrejoneros (487847) » 501423881: T45/J12/IV

Liga 501423881 Información oficial sobre el partido 501423881 en Hattrick

14.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / IV.59 (3482)

RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido 1 - 2 Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido
0 - 1 Felipe Echecón (39')
Cristiano Bordonada (61') 1 - 1
1 - 2 Ramón Calbijo (71')
RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido 1 - 2 Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido 1 - 4 Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RC Madrid

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, Savely Pupkov va pentinar un córner cap al segon pal que Cristiano Bordonada va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Madrid va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josef Probst en un 1 contra 1 amb el porter Dei Eskubi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Madrid sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nediljko Redenšek, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Madrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antoni Pujolar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Torrejoneros

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Felipe Echecón va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 39 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ricardo León Borrero de Torrejoneros va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ramón Calbijo que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Tedo Reyes de Torrejoneros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Torrejoneros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joan Ramon Gironell, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Alkis Eleftheropoulos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oswaldo Mozo Moratinos va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torrejoneros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alkis Eleftheropoulos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.