Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepino's FC (118480) - Magnam (1431294) » 501423605: T45/J1/IV

Liga 501423605 Información oficial sobre el partido 501423605 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / IV.55 (3478)

Soulcalibur Alineación oficial del equipo 'Soulcalibur' en el partido 2 - 0 Santa Eulalia F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Eulalia F.C.' en el partido
Llem Rafart (59') 1 - 0
Ramón Saenz Moreno (81') 2 - 0
Soulcalibur Alineación oficial del equipo 'Soulcalibur' en el partido 2 - 0 Santa Eulalia F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Eulalia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Soulcalibur Alineación oficial del equipo 'Soulcalibur' en el partido 2 - 3 Santa Eulalia F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Eulalia F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soulcalibur

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Llem Rafart va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Calibur.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Ramón Saenz Moreno va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manuel Sáenz Ruiz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Àngel Riera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Santa Eulalia F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Eraldo Platania va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Sebastian Kobak quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sylweriusz Solarczyk de Eulalia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Sylweriusz Solarczyk de Eulalia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.