Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EJR (441348) - LOS MÁS MATAOS (489013) » 501423319: T45/J12/IV

Liga 501423319 Información oficial sobre el partido 501423319 en Hattrick

14.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / IV.49 (3472)

EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido 3 - 1 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
0 - 1 Roger Vidal (24')
Tobias Stiles (31') 1 - 1
Diego Faccio (48') 2 - 1
Andrei Simion (84') 3 - 1
EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido 3 - 1 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
EJR Alineación oficial del equipo 'EJR' en el partido 3 - 4 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 37,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EJR

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip EJR va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tobias Stiles va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Diego Faccio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del EJR se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 48.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): EJR va aconseguir el 3 - 1 quan Andrei Simion va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 18 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Yuvenaliy Feygin va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del EJR van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bàng Văn Hạnh, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Yuvenaliy Feygin va sortir molt desviat al minut 61.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tobias Stiles de EJR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Faccio.

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Roger Vidal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcos Estela ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Gonzalo Posch va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 21. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El MATAOS creava perill des de la dreta al minut 56, però en Aurelio Marsetti, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Efrén Gómez desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): MATAOS va estar a punt d'empatar al 76 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sebastián Montero que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alejandro Omeya va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Eregui de MATAOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): MATAOS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nacho Carchano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Josep Oriol Queral al camp.