Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DUKEOFEARL (124018) - LOS MÁS MATAOS (489013) » 501423310: T45/J10/IV

Liga 501423310 Información oficial sobre el partido 501423310 en Hattrick

31.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / IV.49 (3472)

DUKEOFEARL Alineación oficial del equipo 'DUKEOFEARL' en el partido 2 - 1 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Héctor Rubia (37') 1 - 0
Andor Báthory-Bozó (58') 2 - 0
2 - 1 Sebastián Montero (75')
DUKEOFEARL Alineación oficial del equipo 'DUKEOFEARL' en el partido 2 - 1 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DUKEOFEARL Alineación oficial del equipo 'DUKEOFEARL' en el partido 3 - 0 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DUKEOFEARL

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Héctor Rubia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de DUKEOFEARL.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan DUKEOFEARL va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Andor Báthory-Bozó des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andor Báthory-Bozó va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Armando Santos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El DUKEOFEARL ho intentava per la dreta per mitjà de Aníbal Torrano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Armando Santos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Isidre Manyé va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): DUKEOFEARL es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Houssaïn Choklati no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor Belmonte al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Houssaïn Choklati que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 75 en Noé González Blanco va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Sebastián Montero podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El MATAOS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Roberto Eregui va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MATAOS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alejandro Omeya, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Bedia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Marcos Estela va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Buster Butler per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Eregui de MATAOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Nasser Abolhassan Khoury ocupà el lloc d'en Víctor Iturrista al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de MATAOS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Noé González Blanco, en lloc de córrer, relliscava.