Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

crakzs (796986) - Atletico Benimaclet (1337898) » 501423242: T45/J7/IV

Liga 501423242 Información oficial sobre el partido 501423242 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / IV.48 (3471)

ATLETICO MEDIADORO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MEDIADORO' en el partido 1 - 1 Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Soldiers F.C.' en el partido
Miguel Flor (29') 1 - 0
1 - 1 Toni Gojšek (76')
ATLETICO MEDIADORO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MEDIADORO' en el partido 1 - 1 Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Soldiers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLETICO MEDIADORO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO MEDIADORO' en el partido 2 - 0 Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Soldiers F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO MEDIADORO

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Miguel Flor, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Giorgio Aghemo va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): MEDIADORO va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Miguel Flor va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mario Calderón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 208 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sergio Alcubierre va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 58. En Giorgio Aghemo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Tomás Mazas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Leandro Scotti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, 翁 (Weng) 崇松 (Chongsong) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Soldiers F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): El jugador Toni Gojšek de Soldiers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 51 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Grigoris Kaldelis, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gian Gastone Roccari, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Alberto Chías, de Soldiers, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gian Gastone Roccari el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Israel Utrera Prados va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.