Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Centolos (1367434) - Picas Club (492602) » 501423218: T45/J1/IV

Liga 501423218 Información oficial sobre el partido 501423218 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / IV.48 (3471)

El Oraculo Alineación oficial del equipo 'El Oraculo' en el partido 1 - 4 Insomni Team Alineación oficial del equipo 'Insomni Team' en el partido
0 - 1 Pedro Tomás Cistenas (27')
Castejón Vázquez (32') 1 - 1
1 - 2 Iván Picaso (33')
1 - 3 Iván Picaso (69')
1 - 4 Noé Rubio Pérez (86')
El Oraculo Alineación oficial del equipo 'El Oraculo' en el partido 1 - 4 Insomni Team Alineación oficial del equipo 'Insomni Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Oraculo Alineación oficial del equipo 'El Oraculo' en el partido 2 - 0 Insomni Team Alineación oficial del equipo 'Insomni Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Oraculo

Goles Goles

  • 114 Minuto 32 (Gol de penalti): Després de 32 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Oraculo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Castejón Vázquez de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Castejón Vázquez va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Villanova de Oraculo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Insomni Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Quan passaven 27 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del InsomniT. En Pedro Tomás Cistenas va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Iván Picaso va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de InsomniT va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Iván Picaso, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Noé Rubio Pérez de InsomniT va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Rafael Robledo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Galdós, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de InsomniT va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro Tomás Cistenas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rafael Robledo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Iván Picaso després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Galdós va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del InsomniT sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sandalio Moro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.