Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Babaquel (308226) - PoolMan Fc (992242) » 501423011: T45/J5/IV

Liga 501423011 Información oficial sobre el partido 501423011 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / IV.44 (3467)

Reina de Ases Alineación oficial del equipo 'Reina de Ases' en el partido 3 - 0 Real Paraná Alineación oficial del equipo 'Real Paraná' en el partido
Peter Blaštica (23') 1 - 0
Przemysław Stasiak (49') 2 - 0
Teodor Håkansson (67') 3 - 0
Reina de Ases Alineación oficial del equipo 'Reina de Ases' en el partido 3 - 0 Real Paraná Alineación oficial del equipo 'Real Paraná' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reina de Ases Alineación oficial del equipo 'Reina de Ases' en el partido 4 - 1 Real Paraná Alineación oficial del equipo 'Real Paraná' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reina de Ases

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): RAS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Peter Blaštica va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Przemysław Stasiak va augmentar l'avantatge de RAS a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Teodor Håkansson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Peter Blaštica gairebé va marcar per a RAS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Real Paraná

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jan Häuser que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Lars Andersen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mauro De Mita havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 62, quan un error defensiu va deixar Kyllian Dubreucq completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 209 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Salva Alcalde Morales va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Anselmo Porretti. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Anselmo Porretti va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.