Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SOCORRISTAS (1415448) - Silver Cádiz FC (1372906) » 501421975: T45/J12/IV

Liga 501421975 Información oficial sobre el partido 501421975 en Hattrick

14.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / IV.25 (3448)

L'ajustador Alineación oficial del equipo 'L'ajustador' en el partido 1 - 5 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
0 - 1 Ad Windsor (18')
0 - 2 Grégory Couture (26')
Oriol Solà (36') 1 - 2
1 - 3 Benet Torns (81')
1 - 4 Grégory Couture (81')
1 - 5 Jesús Lázaro Serrano (83')
L'ajustador Alineación oficial del equipo 'L'ajustador' en el partido 1 - 5 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'ajustador Alineación oficial del equipo 'L'ajustador' en el partido 2 - 1 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,7 % 21,9 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'ajustador

Goles Goles

  • 100 Minuto 36 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Oriol Solà. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 36 de joc, que suposava el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gian Piero Campitiello de Lajustador amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Brandomil Congil, jugador de Lajustador, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Remo Zarattini, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Diether Schiffinger de Lajustador va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rasmus Hein va entrar en el seu lloc.

Silver Cádiz FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ad Windsor que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Silver.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Grégory Couture de Silver va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): El jugador Benet Torns de Silver es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Silver va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Grégory Couture va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Jesús Lázaro Serrano des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Víctor Querol va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Silver van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Olaf Åsland, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 289 Minuto 69 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Pau Barjoan per la seva rapidesa. Al minut 69 va intentar marxar per velocitat d'en Sem van Hanegem, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.