Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galser FC (487089) - Galfer-team (315468) » 501421605: T45/J3/IV

Liga 501421605 Información oficial sobre el partido 501421605 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / IV.19 (3442)

Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido 5 - 4 Hetairos Alineación oficial del equipo 'Hetairos' en el partido
Josep Maria Santiveri (4') 1 - 0
1 - 1 Eugenio Oviedo Díaz (11')
1 - 2 Nimród Dóczi (15')
Adiran Etxebeltz (26') 2 - 2
Oriol Monge (39') 3 - 2
3 - 3 Eugenio Oviedo Díaz (64')
Adiran Etxebeltz (71') 4 - 3
4 - 4 Delfín Covas (73')
Josep Maria Santiveri (74') 5 - 4
Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido 5 - 4 Hetairos Alineación oficial del equipo 'Hetairos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido 3 - 0 Hetairos Alineación oficial del equipo 'Hetairos' en el partido
Tiene suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campione Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jonathan Stone és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Josep Maria Santiveri perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 26, Adiran Etxebeltz de Campione empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Campione s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en Oriol Monge per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Campione contenien la respiració mentre en Adiran Etxebeltz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Campione, atacant per l'esquerra al minut 74, va aprofitar el magnífic llançament de Josep Maria Santiveri per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Campione va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jonathan Stone ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Alejandro Igala gairebé va marcar per a Campione des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Enzo Rotondo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Jiménez de Asín de Campione es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Campione es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jonathan Stone no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Enzo Rotondo al camp.

Hetairos

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hetairos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eugenio Oviedo Díaz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Hetairos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Nimród Dóczi aconseguint el 1 - 2.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Eugenio Oviedo Díaz que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Hetairos. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Delfín Covas va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nimród Dóczi.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): En Cosmin Zănogeanu ocupà el lloc d'en Martí Vallori al 13 minuts, dos minuts després que el jugador de Hetairos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.