Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botijo Mecánico (491104) - isam club (1433090) » 501420105: T45/J7/III

Liga 501420105 Información oficial sobre el partido 501420105 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / III.8 (3415)

Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido 2 - 1 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
Raúl 'Pichichi' Cubero (17') 1 - 0
1 - 1 Xurxo Iago Barral (64')
Amadeo Bengolea (75') 2 - 1
Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido 2 - 1 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido 2 - 0 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botijo Mecánico

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Raúl 'Pichichi' Cubero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Hoosiers.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Amadeo Bengolea va donar a Hoosiers un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miquel Maristany al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Olabuenaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Raúl 'Pichichi' Cubero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pepe Las Heras Pérez, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Sergio Olabuenaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miquel Maristany va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mehedi Yunis.

isam club

Goles Goles

  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip isam va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Xurxo Iago Barral va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de isam, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Nikola Artaetxebarria va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Mehedi Yunis va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Quim Berga. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de isam, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Nikola Artaetxebarria va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): isam van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Francisco José Cerviá des de l'esquerra va sortir desviat.