Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Oslo (1583854) - Rohans F.C. (1580678) » 501419830: T45/J8/III

Liga 501419830 Información oficial sobre el partido 501419830 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / III.3 (3410)

Carabassa Team Alineación oficial del equipo 'Carabassa Team' en el partido 1 - 3 Real Huerta F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Huerta F.C.' en el partido
0 - 1 Jorge Guiñazo (17')
Robert Ollé (27') 1 - 1
1 - 2 Jorge Guiñazo (53')
1 - 3 Ismael Balbás (62')
Carabassa Team Alineación oficial del equipo 'Carabassa Team' en el partido 1 - 3 Real Huerta F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Huerta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Carabassa Team Alineación oficial del equipo 'Carabassa Team' en el partido 2 - 3 Real Huerta F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Huerta F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carabassa Team

Goles Goles

  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Robert Ollé no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Abraam Pestaña va rebre molts aplaudiments. Al minut 11 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lluís Mònico va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 35 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Robert Ollé va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El Carabassa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Robert Ollé va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abraam Pestaña.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pepe Luis Enveja de Carabassa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Pepe Luis Enveja ocupà el lloc d'en Francisco Elosidieta al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de Carabassa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Real Huerta F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jorge Guiñazo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Huerta.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Jorge Guiñazo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 62, Huerta va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ismael Balbás.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Ismael Balbás, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 18 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Huerta va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Al minut 40 un refús amb el peu d'en Óscar 'Spiderman' Eume va anar a parar als peus del Víctor Cucalo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ismael Balbás que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 287 Minuto 67 (Ocasión tiro lejano): El Huerta se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 67, en Víctor Cucalo va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.