Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TerraCHá Warriors (1458915) - Arkansas Chuggabug (1414533) » 501419682: T45/J12/II

Liga 501419682 Información oficial sobre el partido 501419682 en Hattrick

14.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / II.4 (3407)

BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido 2 - 1 Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido
Quim Buforn (3') 1 - 0
1 - 1 Diego Ferrando (22')
Ethan Dickson (35') 2 - 1
BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido 2 - 1 Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BOMBARDEIROS Alineación oficial del equipo 'BOMBARDEIROS' en el partido 1 - 0 Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOMBARDEIROS

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Stefan Tolev el va rematar Quim Buforn amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Corria el minut 35 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ethan Dickson, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Humphrey Wijngaarde es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 34, però el porter va aturar el seu xut.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Quim Buforn gairebé va marcar per a BOMBARDEIROS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Félix Tique al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Quim Buforn va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Javier Davalillos va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Massimiliano Mario Aquilonia.

Cachipollas C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Diego Ferrando va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Losninhos i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Àlvar Sallarès quasi aconsegueix empatar per Losninhos al minut 13, però Arsénio Machado va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Rubén Erbiti que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Losninhos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Amin Thorsrud va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Alex Boen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Losninhos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.